Hih, Alexandra on kyllä meidän iiiiihana pikku-piru ♥ Ja tyttö on myös tehnyt meidän vanhemmasta kisusta pirun, iso-piru :D  Molemmat rakkaita äidin kultia ♥

Alexandra on nyt 4kk2vk ikäinen ja aivan hulvaton. Äidin kullannuppu tulee aina nukkumaan samaan aikaan ja herää myös aamulla samaan aikaan. Vanhempi kisu tulee myös nukkumaan samaan aikaan, ja nousee aamulla samaan aikaan, mutta toisin kuin Alexandra, Lady nukkuu koko yön sängyllä - samassa paikkaa. Onneksi ei miehen kanssa olla unissaan niin paljon liikkuvaa sorttia xDD Alexandran lempipaikat sängyllä on äidin tai isän kainalo, äidin naaman vieressä tai mahan päällä. Alexandra tykkää myös yöllisistä hiirileikeistä, ja suuttuu jos äiti ei jaksa herätä leikkimään xD

Eli tyttö hakee leluhiiren, tulee se suussa istumaan naaman viereen ja siinä istuu ja tuijottaa, jos ei tähen tuijotukseen jo herää, niin sitten alkaa tassulla tökkimään naamaa ja/tai puremaan nenää. Jos ei tähän(kään!!) herää, niin sitten etsitään käsi, aletaan sormia(tai kättä mistä kohtaan vaan) jyrsimään. No sitten kun vihdoin ja viimein on äiti saatu hereille, niin hiiri napataan taas suuhun ja tiputetaan kädelle. Ja se on aivan pakko heittää eteiseen päin. Tämä sama toistuu 1-4 kertaa yössä, onneks kuitenkin vaan yks heitto per herätys :D Ettei tarvi tunteja heitellä hiirtä.

Sitten tämän hiirileikin lisäksi on erikseen vielä kerrat kun herätetään hellyyskohtauksen iskiessä. Ja taas ollaan jyrsimässä ja puskemassa ja kutittamassa jos ei äiti herää. Ja aivan pakko saada hereille! Muuten taas suuttuu :D Tämä myös noin 1-4 kertaa yössä.

Alexandralla on vaikka mitä kaikkia ihania(ajoittain ärsyttäviä) tapoja näyttää kiintymyksensä, mutta palailen niihin taas myöhemmin kun jaksan vain kirjoitella. Meillä on täällä kotona muutenkin kauhea hässäkkä välillä ja paljon kaikkea tekemistä, niin ei ole ehtinyt niin kirjoitella. Ja kun ehtisi, niin kello on illalla jo vaikka mitä, eikä niin jaksaisi alkaa kirjoittamaan. Mutta yritän tässä taas piakkoin kirjoitella lisää :)